Kategorier
annonce

Vild med hjemmebar og engelsk fodbold?

Er man vild med hjemmebarer og engelsk fodbold, er man havnet det helt rigtige sted. Premier League er en af de bedste fodboldturneringer at følge med i, hvis man har et engelsk favorithold i fodbold. Det er en kæmpe turnering, som rigtig mange følger med i hver sæson. Hvilken bedre måde kan man se en fodboldkamp på end i hjemmebaren?

Engelsk fodbold er populært for rigtig mange. Premier League er en stor blanding af alle de bedste engelske fodboldhold samlet på et sted. Der er omkring 20 klubber med i turneringen. Er man vild med hjemmefester, bør man helt klart overveje at få fingrene i en vintønde-bar. Det giver både et flot og rustikt udtryk i stuen eller køkkenet.

Fra vintønde til bar

Vintønder bruges normalt til at modne og lagre vin. Men når de ikke længere kan bruges til dette, kan man bruge vintønderne til noget helt andet. For eksempel har nogle fundet på at bygge dem om til små barer. Besøg Vintønde og få din helt unikke bar allerede i dag. Vintønderne er alle unikke og kan endda laves på bestilling, hvis man har særlige ønsker.

Den mere rustikke indretning i hjemmet er blevet en stor trend de sidste par år. Det kan give lidt kant til rummet. Vintønder er oplagte, hvis man gerne vil have noget mere rustikt ind i hjemmet. Vintønder laves primært i materialet eg. Det gør man for at få skabt garvesyren i vinen. Dette er et meget populært og eksklusivt materiale. Derfor kan man trygt tage det ind i hjemmet.

Klar til kamp

Når man har fået fat i sin helt egen vintønde-bar, mangler man bare alle de glade fodboldelskere. Så skal øllene på køl. Er det klaret, er man egentlig bare klar til kamp. Så kan det være, at man skal tune ind på Premier League.